Saturday, May 23, 2009

Kawad Cam


Gua dah ngatuk giler sekarang.. tapi sempat baca blog minah brutal tadi namanya penagih ayam goreng. gua tgk macam best je dia pun blog. asyik baca hilangpunca punya blog je... dah makin hilang punca gua nampaknya...




zzzzzzzzzzzzz.... 1 jam......




tertido pulak kejab.... ada sesapa tak yang ada antidot untuk memulihkan penyakit gua ni dari menulis blog? kalo ada tolong bagitau gua key...




gambar kat atas tu adalah rakan-rakan sekerja gua, barisan atas bermula dari kiri adalah Qis, Muz, Pipah, Aminah dan Abu. Manakala bariran hadapan adlah dari kiri bert, Mazni, Zaharah, Yus, Kak Nab dan Lan.




Dia orang ni semua memang sporting.. Bila jumpa bole borak2, gurau2, terajang2, belasah on de spot, flying kick, ... dan macam2 lagi.. Bert ni selalu gua bagi penumbuk kat bahu sekali sebelum mulakan coversation ngan dia. Kalo ngan lan, kene cakap dekat2 ngan dia sebab dia ni rabun tahap gaban, silap2 dia boleh bercakap dengan dinding.



si Pipah pulak, sentiasa cari butang Baju abang jamil tak jumpa2(PAh... Butang baju abang mana Pah...), Yus pulak member selalu ngeteh ngan gua, tanpa yus... apa la makna rasa teh sarbat pagi2 kat medan bandar penawar tu.


Muz pulak... Gua selalu main penampar ngan dia(bola tampar da...), Aminah dah resign dah.. dapat kerje gaji ala gaban kot... Masni pun sama... Kak Nap asyik tuntut cd burn dari gua. dia bagi cd kat gua suruh burn tapi sampai sekarang gua buat harta.

Apa2 pun diaorang ni semua adalah member gua yang terbest termasuk dalam senarai membergua yang terbest (berapa banyak best da,......).. Chau....


4 komen opah kamu:

PenagihAyamGoreng said...

wah! time kasih promote blog aku! ahak!

Abang Terrer said...

Lu dah ada kawan blog baru nmpknya hehehe...

Xpuasati said...

bukan apa abg terer, gua tgk ayat2 blog dia macam bole macuk je... x skema, ala2 minah brutal sikit. sesuai masuk group kita ni..

PenagihAyamGoreng said...

cit! percubaan skema aku gagal.......

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket