Friday, May 15, 2009

Hitam


Mengapa gua suka warna hitam?
= kerana warna hitam itu dapat memberikan inspirasi kepada gua untuk menulis blog ini.

Apa bestnya warna hitam?
=Warna hitam dapat menyembunyikan keadaan sebenar fizikal gua. Kalo gua gemuk dapat la mengurangkan 15 peratu dari saiz sebenar.(..tapi tak pernah pun orang lain cakap gua kurus bila pakai baju hitam ni, gua perasan sendiri je kot. Lantak la ni gua punye blog sukati gua nak bubuh fakta ke Auta).

Kenapa Gua selalu pakai Spek mata hitam?
=Spekmata tu adalah untuk menapis unsur-unsur jahat yang terkeluar dari mata gua macam cyclops X-Men pakai cemin mata merah, lu orang tak kecoh pon.. (padahal gua rabun jauh, Spekmata tu je yang ada power. spek jernih gua yang ada power dah dihancurkan oleh pemangsa yang subversif).

Apa lagi yang bestnya pakai cemin mata hitam?
=dapat ushar awek dan sewaktu dengannya tanpa menyedarkan kepada awek tersebut yang gua tengah ushar diaorang.

Lagi-lagi?
Kehenseman gua akan lebih terpancar serta kebrutalan gua yang sejati dapat ditonjolkan tambahan pula situasi yang kehitaman sering muncul pada waktu malam(memang la). Lembaga hitam pun tak berani dekat ngan gua..(sebenarnya gua yang tak berani dekat ngan lembaga hitam tu).

Apa lagi yang nak di hitamkan dalam diri gua?
gua rasa semua dah cukup hitam rambut, anak mata, kulit(tambah tinted 40% lagi, kena tahan JPJ la),baju, wallet, beg, topi.. tapi gua tetap tak puas hati dengan kehitaman yang gua ada, maka gua sedang berupaya menghitamkan paru-paru gua seperti gambar-gambar paru-paru yang terpapar di kotak rokok sekarang.
Apa pandangan orang lain terhadap gua tentang kehitaman yang gua miliki?
  1. Si Pulan A : perhk!!! bro lu macam matrix la..
  2. Si Pulan B : Bro! apa siasatan yang dah lu buat? gua memang minat la dengan lu Ace Horotio..
  3. Si Penjual DVD haram : Tuan! amik la DVD ni murah je gua bagi, RM3 Sekeping, tak pun lu amik Free jee.. janji jangan tangkap gua..
  4. Si Minah A : Wow abang! hari ni abang kelihatam menarik dan kehenseman sejati(jagan harap gua membalas cintanya)
  5. Si Minah B pada waktu malam : AAAAA... hantu!!! kepala terbang!!! (mmg sah pompuan ni rabun malam)
Gua ni memang nak segala-galanya hitam ker?
=EEEMM... gua rasa tak la 100% gua nak hitam... dalam banyak-banyak hitam gua nak hati gua ni putih, bercahaya dan kalo bole lebih bercahaya dari pak imam Zainal kat surau gua dulu tu..




1 komen opah kamu:

Abang Terrer said...

Si penjual DVD haram?... x boleh tahan nak gelak hahaha...

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket