Sunday, May 24, 2009

Hadiah Expire



Dihari-hari yang memalaskan ini, gua lepak lagi ngan mak cik gua kat umah wak dol. di saat yang penuh keboringan gua mencari cerita terbaru untuk post gua. So gua snap satu gambar untuk tontonan umum bukan 18sx tau...

Gua snap gambar hadiah-hadiah kawin gua kat bawah meja solek mak cik gua. dah setahun hadiah2 tu kat situ. Gua pun tak tau nak buat apa. koleksi pinggan mangkuk yang paling banyak sekali. Agaknya diaorang ingat gua ni mangkuk berayun kot. Gua rasa baik la diaorang bagi gua duit cash, tak pun.. bagi kete sebijik ker, Flight satu ker, banyak jugak paedahnye.



Yang gua paling konpius, ada yang bagi penimbang tepung kuih, kalo bagi penimbang berat badan ada la juga paedahnya. mungkin diaorang nampak impresion gua sebagai pembuat kuih raya kot. Kalo ye pun, jangan harap gua nak bagi diaorang kuih free time raya nanti.

yang gua dah snap ni hanya sebahagian je sebab yang lain gua dah bungkus balik untuk bagi balik sebagai hadiah perkahwinan member2 gua termasuklah hari kawin Abang Terer tahun lepas, hihihi...(gua dah kantoikan heheh).

Jadi sesapa yang nak hadiah free dari gua, bolehla melawat gua di rumah Wak Dol Burung Hantu sini..

2 komen opah kamu:

PenagihAyamGoreng said...

seterika jenama cornell tu takyah pakai la..buang lagi bagos....jenis seterika bikin panas. gosok baju, baju tu leh tertarik sekali seiring dgn pergerakan seterika...makin kedot ade....sampai mati gosok pon baju tu tak licin2 juga....

Abang Terrer said...

Lu bagi hadiah gua balik? Gua pun x ingat apa hadiah gua bagi lu dulu tu hahaha... Hadiah gua semua simpan bawah katil je.. tersorok..

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket