Thursday, May 7, 2009

ADIK TERANGKAT


Walaupun aku x hensem la sangat tp korang jangan memperkecil2kan aku sb still ada jugak awek yang tergila2kan aku... walaupun aku agak brutal2 sikit, rangi2, subversif sikit2, tp mana2 awek nak kenal ngan aku mestila aku kene mempunyai sikap compromise.. kalo rupa je lawa tp perangai macam mangkuk, sorry aku nak layan.. tp minah dalam gambar ni.. ada la macam ala2 Waheeda sikit2... walaupun dia minat habis ngan aku tp aku anggap dia macam adik aku je... kalo sapa ada minat ngan awek sebelah aku ni.. gua bole rekemenkan tp kalo aku reject la pada mamat2 yang x de blog sb bg aku hanya jejaka yang berblog sahaja yang layak untuk adik aku ni.. so mari la kita berblog.. maju la blog untuk awek...


2 komen opah kamu:

Abang Terrer said...

Cisss... ni aku nak marah ni.. apsal ko x tunjuk gmbr ni kat aku awal2 dulu... Kalo tak mesti aku dpt mertua org Johor...

Anonymous said...

aku pon tak ingin. bagi kat orang lain je la. sengal gile~

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket