Sunday, May 24, 2009

Heroes Season 3


Sebelum gua balik Sitiawan 1 mei hari tu gua nak umumkan betapa bangganya gua telah membeli DVD Series Heroes season 3 full episode. Sebelum gua tengok, gua telah menyebarkan sms berantai yang gua telah membeli vcd heroes tu kepada member-member gua.

Gua telah berlagak dengan bangganya kerana gua la orang pertama di sitiawan tu dapat tgk cite heroes tu. Sampai je kat sitiawan, dengan penuh bersemanggat tanpa mandi atau tidor gua pun menyaksikan cerita heroes tu.

Perkh.. Cite dia memang best sebab banyak yang kita tak jangka sambungan daripada season 2 dulu.. setelah 4 episode gua tgk iaitu bersamaan 1 cd. Bila gua pasang je DVD 2, x bole baca.. Gua betul2 hangin 1 badan. Gua pasang DVD 3 Pun macam tu juga. DVD terakhir pun macam tu jugak..

Cilakak punye si penjual DVD haram.. hanggus duit gua 20 hengget tu... Beli Cikaro lagi baik(jangan tiru aksi 18sx gua ni). Sampai je johor gua cuba tukar tapi malangnya kedai DVD tu tutup, mungkin ada rush kot haritu.. Hampeh tul..

Gua tak kan berputus asa.. Gua akan pergi lagi kedai tu untuk tuntut hak asasi gua... tapi yang gua kesal.. kebanggaan gua di kalangan member2 di Sitiawan telah jatuh... punah reputasi gua. Gua baru je nak jual kat mamat atau abg terer ker.. Nampaknya x de harapan dan tak de bakat nak jadi penjual DVD haram.
Gua kalo dapat power macam Hiro tu pu dah cukup.

6 komen opah kamu:

PenagihAyamGoreng said...

mesti diam2 lu rasa malu dengan memember...waahahahahah!!!! dan berdoa semoga mereka tak tanya apa2 pasal episod2 dlm dvd tu...lalalalaa!!!

Abang Terrer said...

Gua layan kat Astro je, slow2... tu pun byk tertinggal.. tp x apa, sbb gua ada power mcm Hiro, gua boleh reverse masa, tgk semula hahaha...

SM Shahrom said...

mase ko nak cerite kisah heroes 3 kat aku, berkobar-kobar aku nak dengar..tapi moral down coz ko cakap kat aku cd sangkut..

SM Shahrom said...

jalal, budak yang curi lapto ko dulu tu..dah transfer ke pahang plak..keje company same macam kencana..mungkin dia nak carik mangsa baru kat sane..kat sini dah kantoi..

Abang Terrer said...

X apa, gua suruh anak saudara gua Hazim (otai Raub) kasi skru skit perut dia..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Download la bro.Pandai update blog xkan xpandai guna torrent

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket