Saturday, May 9, 2009

Convert Bahasa Penganti Diri

Mulai hari ini, aku nak convertkan bahasa pengganti diri aku kepada Gua sesuai mengikut keadaan Blog semasa. Lantaklah apa pengarah Dewan Bahasa nak kata... peduli apa diaorang nak kata aku ni perosak bahasa ke hape.. Eh! lupa plak enter Convert
Tut..tut..>>>>>>>>>>>>aku>>>>>>>Convert>>>>>>>>>>>>Gua>>>>>>>>>>

Upload>>>>>>> Successfully>>>

okay... gua sambung kembali.... Dewan Bahasa pun banyak pakai bahasa pinjam, gua x komen apa pun pasal diaorang malah gua ikut lagi apa bahasa yang diaorang rekemenkan. So diaorang pun tak bole komen pasal bahasa gua jugak.

Hari ni gua x tau la nak cakap apa... tapi gua nak show la ada 1 gamba ni kepada sesapa yang belum tgk lagi... gua kira ter..respek, respond, relax (3R) tgk gambar ni sebab ada juga tentera yang sanggup bertahan kene bandit sewaktu kawad.. dalam artikal yang gua baca, tentera ni dapat pinggat hasil dari rodokan bandit ni, so gua rasa mungkin di kawad akan datang pasti akan ada lagi kes2 mcm ni untuk mendapatkan pingat, mungkin saje2 buat tertembak rakan sendiri ker, tertanam periuk api kat padang kawad ker, lagi besar pingat rasanya sesiapa yang terkene.

(kalo aku jadi macam orang kat atas ni, rasanya aku Snipper terus kat dahi orang yang tercucukan bandit tu, Suka2 hati dia je nak banditkan orang lain)

1 komen opah kamu:

Abang Terrer said...

Mmg sesuai dgn kebrutalan lu... Gua sokong...

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket