Thursday, June 4, 2009

Tango Kilo

Minta maaf kepada pemuja-pemuja blog gua kerana gua memang sibuk betul akibat kehampehan kerja.. hari ni gua terpaksa melepaskan gian gua sekejab.

Sebelum itu gua nak bagitau apa maksud Tanggo Kilo dalam Walkie talkie tu.. Tanggo Kilo tu bermaksud Terima Kasih.. Setakat ni gua tak habis siasatan terhadap asal usul Tanggo Kilo tu.. Darimana diaorang cilok perkataan tu..

Sebenarnya gua ada banyak post lagi ni.. sebab semalam gua telah terserempak gajah ditepi jalan on de way ke tempat kerja gua.. nampaknya gua tak payah la nak explain lebih2 tentang betapa kunonya tempat gua ni.. Gajah pun masih ada lagi..

Alamak.. Gua ada keje lak nak settlekan.. gua chow dulu.. Tanggo Kilo semua...

5 komen opah kamu:

SM Shahrom said...

ko bawak kete tu baik-baik skit..ko-kot lah ade zirafah plak main kejar-kejar plak kat istu..

Abang Terrer said...

Busy btul lu.. mmg gaji lu bulan ni blogspot potong la...

PenagihAyamGoreng said...

tanggo kilo = terima kasih???

isk....

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Gua (nak jgk guna perkataan kata ganti diri gua...hehehe) dah link kat blog lu...tanggo berkilo-kilo...hehehehe

Basuh Baju said...

knpe ko bgg dgn plkn? citer sket.. :)

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket