Monday, June 29, 2009

Lakonan Hebat

Hari ni gua tengok wayang bersama mak cik gua... cite apa lagi.. trnsformer la. Gua malas nak explain review cite ni panjang2 sebabnye sudah ramai bloger lain yang memberi kesimpulannya. Yang pastinye cite dia memang best.

Sebenarnya gua telah tengok dua kali termasuk hari ini. Citenye macam ni, hari jumaat lalu gua telah mengambil cuti kerana ada hal sikit. Oleh kerana terlanjur lalu di depan TGV gua singgah dulu untuk tempah tiket hari ni.

Masa gua beli tiket tu pukul 11.30 pagi. So gua tanya kat tiket counter tu.. Hari ahad kul 2.30 ada tak? so.. counter tiket tu kata, buka setakat ahad sahaja bang, hari ni kul 2.30 pun ada lagi. Nampaknya nafsu gua telah tergugat akibat hasutan gadis cun tu..

Apalagi gua ambil tiket hari tu juga, lagi pun kul 2.30 lepas sembahyang jumaat, memang cantik la.. Selesai tengok, gua balik rumah dengan keadaan yang tidak mempunyai perasaan seperti baru lepas tengok wayang. Padahal, effek dia sehinggakan diatas jalan raya tadi, gua asyik2 ternampak kelibat bumble bee ngan optimus prime...

Nampaknya hasil lakonan gua menjadi, mak cik gua masih tak dapt detect yang gua dah tgk cerita tu sehingga ke hari ini. lepas je gua kuar panggung tadi, baru gua buat2 acited giler lepas tengok cite tu...

*Kalo lu orang nak tahu siapa mak cik gua tu yang sebenar, lu orang bole la membacanye dalam older post gua, gua ada explain siapa mak cik gua tu.

5 komen opah kamu:

PenagihAyamGoreng said...

bini lu ke....ahahah!!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

best kan transformers...huhuhu

Abang Terrer said...

Makcik mana ni? Yg "terangkat" tu ke hehehehe...

Abang Terrer said...

Gua tag lu.. Lu kena jawab.. kalo lu x faham, tgk blog gua, apa mende tu tag..

Basuh Baju said...

lu boleh berlakon ganti megan fox pasni..haha

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket