Monday, June 8, 2009

Kekeliruan Sebutan


Hari pun gua masih lagi sebab kepenatan berkerja.. Walaupun gua telah ketandusan idea mengarang post-post gua tapi demi untuk melepaskan ketagihan gua seperti yang telah dijangkiti sahabat gua seperti penagih ayam, Basuh baju, abang terer, 17 again... gua layankan juga blog gua ni..

Keobsesan gua terhadap blog ni sehinggakan effek kepada kerja gua.. contohnya hari ni, kerja gua ni ada kene mengena dengan untuk mengecheck banggunan.. so pagi tadi, incus gua pun menyoal gua..

incus tanya gua, Ko dah check BLOK? gua pun jawab, Maaf encik dah seminggu saya tak check BLOG dah ada komen ke belum? Incus gua dengan keadaan muka yang sangat paling P**i M*K tadi menanyakan balik kat gua semula, Komen kemendenya, ko tak check Blok lagi mana ko nak tau dah ada komen dari bos besar ke tidak.

Dengan rasa yang macam bodo tadi, gua tetap membijakkan diri gua supaya tak terkantoi dengan jawapan gua tadi.. eh, Encik.. mana tau bos besar dah riki line tengok2 dulu blok tu, ntah2 dia dah sediakan komen untuk tugas kite tu..

Incus gua pun menjawab.. ape lagi pergi la check cepat.. Gua pun men jawab "BAIK ENCIK"(nada kuat) sial, mangkuk, sudu, garfu..(nada berbisik)..

8 komen opah kamu:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Apsl nama aku jadi 17 Again?....Hahaha...nama aku Razi dow...

Basuh Baju said...

hahaha aku berjaya mengketagihkan kau..haha

btw: aku ex PLKN.. aku akan tulis bila isu ini mcm hangat2 sket..hehe

SM Shahrom said...

incus ko tu sape? macam best je..pi la check sendiri...

Abang Terrer said...

Hahaha... mmg kepala lu ingat blog je.. gmbr tu pun masuk je dgn tajuk..

Xpuasati said...

17 again: Bukan apa beb.. gua tgk lu asyik cite passal 17 again jer.. so better gua tack lu ngan nama tu.. commersial sikit.

Xpuasati said...

B.B: Lu budak PLKN mana dulu? Kumpulan bape? Siri Bape? Budak PLKN skrg terlalu menghampehkan..

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

heh, ada lagi satu istilah baru
BLOOK, bermaksud buku blog...

fahmi said...

salam, terima kasih sbb sudi baca blog kte.. hehhe naseb baek leh copver dgn jwapan bernas... hehehe

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket