Sunday, February 20, 2011

Nak Tukar Template Blog?

        Nak tukar... tak nak... nak tukar... tak nak... nak tukar... tak nak... nak tukar.. tak nak..., Perlu ker nak tukar template blog ni..???
        Template best-best pun tapi isi hampeh, tak guna juga. Template gempak giler, macam-macam  decoration but if its become berat semacam after click to open, buat orang jerk je nak buka. Dah la orang tak minat sangat nak baca blog sekarang ni tambahan pulak bila berat nak bukak web blog, noe everybody more obses layan facebook dari blog. so i decided x nak tukar la blog ni buat masa terdekat ni.
        Biar la macam ni, simple and more easier to open.

6 komen opah kamu:

R Sethuraja a.k.a Sethx said...

It doesn't matter whatever the blog interface looks like, if the content is worth it.. people will stop by. So relax and chill, dude!

Xpuasati said...

Thankz Mr Sethu..

Abang said...

Oit, aku kena jadi urusetia takraw plak utk sukan antara PBT Perak... MPM jadi tuan rumah.. aku tak main, tapi plan nak turun training jgk bagi kurus skit...

Ilyana Z Fauzy said...

Heh. Agree ngn u. What's the use of having nice layouts when tade isi besss

Xpuasati said...

Cover not be mean isi dia best.. right?

Ilyana Z Fauzy said...

very true :~)

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket