Saturday, July 11, 2009

Rumah Sewa

Gua sejak seminggu ni agak sibuk dengan kerja serta perpindahan ke rumah sewa yang baru. Agak memenatkan la jugak serta kos-kos untuk membeli barang kegunaan harian. Tapi bila dah duduk rumah sendiri ni agak bebas sikit sebab gua bole suka-suka hati bole kuak lentang dengan bebasnye dimana didalam rumah tu.

So, kepada member yang mengenali gua. bole la berkunjung ke rumah baru gua bila lu orang ada masa untuk turun ke tempat gua. Bawa la apa saguhati yang bole memeriahkan di rumah gua itu nanti.. hehe..

3 komen opah kamu:

PenagihAyamGoreng said...

opah aku soh ckp, "bagus le tu..."

Abang Terrer said...

Tahniah... kat area mana tu?

SM Shahrom said...

tahniah jugak tuk ko..aku je blum lagi nak kuar dari prison break..dah nak masuk season 4 dah ni...rumah ade bagi sewa kat org lain..

 


XPUASATI © 2008. Design by: Pocket